Psykolog Lillian J Larsen

Jeg har lang erfaring med behandling og utredning av PTSD/traumer, angst, depresjon, fobier, selvbilde, spiseforstyrrelser, stress, dissosiative lidelser og fysiske smerter. Har også lang erfaring med behandling av stressrelaterte lidelser som utbrenthet og/eller utmattelse. Har flere år med videreutdanning i traumebehandling, og er sertifisert EMDR behandler.

Tar i mot både private klienter uten henvisning, par og klienter med forsikringsavtaler. 

Jeg benytter meg av ulike behandlingsmetoder som:

EMDR/ lysbehandling
Kognitiv terapi
Atferdsterapi
Par og familieterapi
Hypnose
Mindfullness

Du kan lese mer om ulike behandlingsmetoder her. Er sertifisert EMDR behandler, og du finner meg på listen over godkjente EMDR terapeuter hos EMDR Norge. https://emdrnorge.no/terapeuter/. Du kan også lese mer om EMDR her.

Min tilnærming er ekletisk, det betyr at jeg tar i bruk ulike metoder og skreddersyr terapien til den enkeltes behov. Jeg stiller åpne spørsmål, er nysgjerrig og aktiv i samtalen, undrer meg sammen med deg og forsøker å bidra til at du kanskje ser på ting med litt nye øyne og får andre perspektiver.

Jeg er også opptatt av sammenhengen mellom kropp og hjerne, og forsøker etter beste evne og gi en mulig forklaring på hvordan mange av de utfordringer vi alle møter på kan henge sammen.  

Mange søker hjelp fordi de føler eller opplever at de ikke lenger har kontroll over tanker, angst, panikk, smerter, traumeminner eller andre ubehagelig gjøremål man må utføre hver dag. Andre igjen er deprimerte eller får panikkanfall helt plutselig. Noen er livredd for tannlegen, mens andre igjen har begynt å gruble på hva som er meningen med livet. Noen ganger tvinger negative og mørke tanker seg frem av seg selv, og ofte vet man ikke hvorfor alt dette skjer. Andre ganger forstår man kanskje litt av årsaken.

Mine erfaringer er at med kunnskap får man makt over det som foregår og kan ta tilbake kontrollen som man kanskje føler at man har mistet. Til det trenger man gode verktøy, og litt tålmodighet. Derfor er det viktig for meg å kunne bidra til at du får de verktøyene du trenger for å mestre det vanskelige på mer hensiktsmessige måter. 

 

Henvisning er ikke nødvendig, så hvis du ønsker bestille en time kan du enten ringe på telefon

993 85 956

For mer informasjon se HER