Psykolog Håkon Blad

Jeg har bred erfaring med ulike problemstillinger, og er særlig engasjert i traumebehandling (EMDR), depresjon, angst og parterapi. Store deler av min karriere har jeg arbeidet i spesialisthelsetjenesten, og har i den forbindelse arbeidet med mange ulike problemstillinger, utredning og terapiformer.

Som psykolog tilstreber jeg å være en lyttende og forståelsesfull sparringspartner. Det er viktig for meg at vi etablerer gode og stabile relasjoner som skaper trygghet. Jeg mener at samtaler kan være nyttig for alle – uansett livssituasjon. Ingen problemstilling er for liten eller stor for samtaleterapi. Enten ønsket er en eller flere samtaler vil jeg gjøre mitt ytterste for å møte den enkeltes forventninger og behov.
Jeg er spesielt interessert i bearbeiding av traumer, og bruker ofte EMDR som behandlingsmetode. Dette er en meget effektiv og god terapiform som også passer for andre problemstillinger; som for eksempel angst og depresjon. Andre interesseområder omfatter angst, depresjon, og parterapi.

Mange er på arbeid på dagtid, og derfor tilbyr jeg konsultasjoner på kveldstid og helg for enklere å legge til rette for hverdagskabalen. Nøkkelen er å finne de gode verktøy og løsningene tilpasset den enkelte.

Medlem av Norsk Psykologforening

 

Henvisning er ikke nødvendig, så hvis du ønsker bestille en time kan du ringe på telefon

941 03 289

For mer informasjon se HER